Pronë investimi – Sisteme për agjentët e pronave që duhet të ndjekin me shitësit e pronave komerciale

Kur punoni në shitjet ose dhënien me qira të pasurive të paluajtshme komerciale, ia vlen të keni një sistem të trajtimit të çështjeve të listimit dhe marketingut me shitësit ose pronarët e pronave. Nëse ju nuk i kontrolloni ata, ata do t’ju kontrollojnë dhe kjo nuk është mënyra për të tregtuar pronën për çdo shërbim postoni falas Tirane shitje. Mos harroni se ju jeni ekspertët e pronës këtu.

Që në fillim është elementi i kontrollit që ju zbatoni si agjent imobiliar që mund të krijojë ose prishë marrëdhënien me shitësit me të cilët merreni. Ju mund dhe duhet të krijoni një sistem personal komunikimi për t’u përdorur me shitësit tuaj që i lëviz ata përmes procesit të listimit dhe shitjes në mënyrë efektive dhe komode, në mënyrë që ata të informohen në çdo fazë të procesit. Në fund të fundit ata thjesht duan të shesin pronën e tyre me një çmim të drejtë duke pasur parasysh kushtet aktuale të tregut; arritja atje duhet të jetë një ngjarje e kontrolluar. Ata presin që ju t’i kontrolloni ata dhe nevojat e tyre për shitje. Ata nuk duan të jenë subjekt i një eksperimenti të marketingut të pronës.

Shtëpia e një numri shpellash, Tenesi është gjithashtu një vend i përsosur për ekspedita gjuetie. Në tokën pyjore të shtetit banojnë kafshë të egra si rakun, pozumin, dhelprën, skunks, kastorët, etj. Investimi në tokë pyjore konsiderohet një ide e shkëlqyer, por blerja e një toke jo-pyjore mund të jetë gjithashtu një investim i mirë. Ka shumë faqe interneti në internet ku mund të gjeni një sërë vendesh të mrekullueshme për ndërtimin e një shtëpie.

Në Tenesi, shkalla e përgjithshme e tatimit në pronë është shumë e ulët. I ndodhur në mes të shtetit, Nashville është një nga zonat e qytetit me rritje më të shpejtë dhe shumë fitimprurëse për të investuar. Blerësit e interesuar për pronën bregdetare mund të përmbushin dëshirën e tyre në rajonet e Chattanooga dhe Tellico Lake. Ju gjithashtu mund ta përdorni tokën tuaj bujqësore në përdorime të shumëfishta duke ndërtuar një shtëpi për veten tuaj në një pjesë dhe duke e lënë tjetrën për bujqësi dhe peshkim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *